Last News

Producteur Artisan de Qualité

CollgeCulinairedeFrance201

Recognized " Producteur Artisan de Qualité " by the Collège Culinaire de France !

read the news

Web news

We have the pleasure to annonce you the creation of our blog: : www.les-millesimes-de-louise.fr

read the news

Salon de l'Art Di'Vin Bergheim

Venez nous rencontrer sur notre stand ...

champagne louise-brison-salon-de-lart-divin

read the news

Some Recipes...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

52-Truffes en croûte

Pour 6 personnes

400 g de pâte feuilletée, 6 truffes noires, 100 g de foie frais, 6 tranches fines de poitrine fumée sel de Guérande, poivre au moulin, 1jaune d'oeuf, 1 cuillérée à soupe de crème fraîche.

discover the recipe

To visit our Cellar

To Visit our Cellar

Our Winery is open Monday to Frida, 8.00 a.m to 5.00 p.m.
Week-end and public holidays, please make an appointment. The tasting to our vintage champagnes is free. We welcome you with pleasure ... Read more